Over CartonClosing.com

CartonClosing.com is onderdeel van Best-Fix B.V. en speciaal bedoeld om meer duidelijkheid te scheppen op het gebied van het sluiten van verpakkingen.

Het team van Best-Fix B.V. heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van bevestigingstechnieken. Of het nu gaat om de apparatuur of om de bevestigingsmiddelen, wij hebben overal een oplossing voor.

Er zijn echter zoveel soorten en mogelijkheden en toepassingen op dit gebied, dat wij ervoor hebben gekozen om onze bevestigingsapparatuur en de bijbehorende bevestigingsmiddelen onder te brengen in verschillende speciaal-shops.

Carton Closing = Karton Sluiten

Kartonnen verpakkingen kunnen op diverse manieren gesloten worden; bijvoorbeeld met nieten (krammen), tape, lijm (hotmelt) of kunststof straps.

Wij geven de voorkeur aan het sluiten door middel van hechtnieten omdat dit de meest economische, snelle en verantwoorde manier is. 

  • De dozensluitkrammen zijn met een zg. ontnieter eenvoudig en netjes te verwijderen, waardoor de dozen hergebruikt kunnen worden. 
  • Dit type sluiting is daarnaast nog eens minder temperatuur en vochtgevoelig (dus steviger). 
  • Ook zijn kartonnieten een vorm van diefstalpreventie, want het is duidelijk te zien of de nieten losgehaald zijn. 
  • Als laatste, maar zeker niet de minst belangrijke, zijn dozensluitkrammen mileutechnisch de beste keuze. Voor een doos die is ontworpen om te worden gesloten met hechtnieten is veel minder karton nodig dan een zelfsluitende doos en de metalen hechtnieten zijn ook nog eens gemakkelijk van karton te scheiden!